Nationale ploegwedstijd uitgesteld

Dag iedereen!

Dat het erg spijtig was dat we zondag de nationale ploegwedstrijd moesten stilleggen, zal niemand ontkennen. We zijn wel blij met het begrip dat jullie toonden!

De terreineigenaar had niets liever gezien dat het ploegen kon doorgaan. Hij zag en voelde de passie van velen! Daarom deed hij al wat hij kon om iedereen tevreden te stellen…maar het heeft niet mogen zijn.

Nu is er beslist met Donald, de terreineigenaar, en de 2 BPC-leden van West-Vlaanderen, Luc en Geert, dat de wedstrijd zondag 30 september afgewerkt wordt. Nog een week uitstellen is geen optie.  Zij hebben samen het programma opgesteld in functie van het publiek, de sponsors en het werk dat zij vooraf nog hebben ( vlaggen ophangen, want de drone komt ook, en andere…)

We verwachten allen tegen 10 uur op de hoeve van Donald; daar wordt dan eerst nog wat info gegeven en daarna kunnen jullie tractor en ploeg klaarzetten aan jullie veldje.

Om 11 uur zijn er bbqworsten met broodje, gebakken door de zoon van Donald. Hij had dat voorzien voor zondag om 16 uur…niet doorgegaan…

Dit wordt jullie aangeboden door BPC. Drank is te bekomen , voor eigen rekening.

Rond 11.30 h – 11.45h wordt het startsein gegeven en wordt er 2.40 min geploegd tot rond 14h – 14.15h.

Daarna kunnen jullie het materiaal weer laden en rond 15.30h – 16 h hopen we dan de uitslag bekend te maken. Omdat er zondag  al veel ‘prijzen’ gegeven zijn, zal dit niet zo lang duren… Alles is ook afhankelijk van de tijd die de jury nodig heeft om objectief te oordelen.

 Nu willen we natuurlijk graag weten wie aanwezig zal zijn, hoe meer hoe liever!  Zo kunnen we opnieuw de jury samenstellen en ook de lijst ploegers updaten.

 Daarom uiterlijk vrijdagmiddag 13 uur even een mailke, een sms, een telefoontje doen…naar Annemie.

Heel hartelijke ploeggroeten en tot zondag!

Annemie  en Hugo

0472 / 40 64 90 ( Annemie)

Dit bericht is geplaatst in BPC Informatie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie