Ploegwedstrijd Dessel afgelast

Beste ploeger, sympathisant

Het spijt ons mee te delen dat de ploegwedstrijd in Dessel op 1 april afgelast wordt. De aanhoudende regenval en de natte weersvoorspellingen maken het onmogelijk om de wedstrijd in optimale omstandigheden te laten plaatsvinden.

We begrijpen dat dit een teleurstelling is voor alle deelnemers en organisatoren, maar de veiligheid van de paarden en ruiters is onze topprioriteit. We willen geen onnodige risico’s nemen met de gezondheid van de dieren en de sporters.

Alternatieve wedstrijd

Op 14 april vindt er een ploegwedstrijd plaats in Westerlo. Dit kan een alternatief zijn voor degenen die nog steeds willen deelnemen aan een ploegwedstrijd.

We hopen op jullie begrip voor deze beslissing.

Met vriendelijke groeten,

Het Belgisch Ploegcomité

Dit bericht is geplaatst in BPC Informatie. Bookmark de permalink.