Wereldkampioenschap 2020 uitgesteld

Zoals verwacht worden de wereldkampioenschappen wentel- en rondgaand ploegen op 8 – 9 augustus 2020 in Sint Petersburg, uitgesteld omwille van Covid-19 en de veiligheid van zovele mensen die van over de hele wereld samenkomen.
Ze worden verplaatst naar 19 en 20 juni 2021 eveneens in Sint Petersburg. De geselecteerde ploegers behouden hun deelname aan het WK 2021 in Rusland.
Dat betekent dat er in 2021 twee wereldkampioenschappen zijn want het 68ste WK gaat door op 17 en 18 september 2021 in Rep Ierland. De beide kampioenen, wentel- en rondgaand ploegen op de nationale wedstrijd in Eksel 2020,  zijn geselecteerd voor deelname aan de wereldkampioenschappen in Rep Ierland. De Europese wedstrijden in Tsjechië, 18 en 19 sept 2020 , zijn eveneens geannuleerd. Deze zijn verplaatst naar 2021, datum nog te bepalen.  Alle EK organiserende landen schuiven een jaar achteruit. Onze geselecteerde wentelploegers behouden ook hier hun deelname. Alle ploegvrienden en sponsors wensen we een goede gezondheid en samen zorgen voor elkaar!


Dit bericht is geplaatst in WK met de tags . Bookmark de permalink.